Waterdichte Cases voor smartphone

TIGRA Case voor de iPhone en Smartphone is een hard-shell, waterdicht case voor uw apparaat dat kan montage op uw motor. De case beschermt uw telefoon met een hard-shell ABS buitenste schil en een interne siliconen liner en voldoet aan de IPX4 norm voor de bescherming, het houden van een iPhone of Smartphone goed beschermd tegen regen, zweet, mo...

TIGRA Case voor de iPhone en Smartphone is een hard-shell, waterdicht case voor uw apparaat dat kan montage op uw motor. De case beschermt uw telefoon met een hard-shell ABS buitenste schil en een interne siliconen liner en voldoet aan de IPX4 norm voor de bescherming, het houden van een iPhone of Smartphone goed beschermd tegen regen, zweet, modder en vuil. Een heavy-duty montagebeugel stelt de zaak naar stuur en sloten om de zaak via een schroef-U bolt. De beugel draait 360 ° die het gebruik van de telefoon in portret of landschap modus.

More

Waterdichte Cases voor smartphone  There are 16 products.

Subcategories

  • TIGRA Mount Case

    Ontdek het aanbod van TIGRA Case, ze staan met een totaal andere benadering dan we hadden met onze TG Bike Console. Het idee is om het beveiligingsniveau van uw smartphone / iPhone aan te passen, afhankelijk van de gebruiksomgeving, risico of blootstelling van uw apparaat.

  • TIGRA Accessoires

    Volg je motor of sportieve prestaties op de voet om zo je voortgang te kunnen zien! Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag, aantal stappen, steun, autohouders en allernieuwste accessoires voor uw TIGRA Sports case.

  • Motorfiets...
per page
Showing 1 - 12 of 16 items
Showing 1 - 12 of 16 items
- Created BY INFOBEMA -