GPS-antidiefstalalarm

Als onbetwiste gespecialiseerde elektronische antidiefstal bieden wij geolocatieoplossingen die perfect geschikt zijn voor tweewielers. TecnoGlobe en Patrolline bieden individuen en bedrijven volgsystemen voor alle machinetypes en alle behoeften, of het nu in realtime is, wagenparkbeheer met geschiedenis, PatrolSat-functionaliteiten zullen aan alle verwachtingen voldoen.

Dacht je dat het onmogelijk was om afstandscontrole op je motorfiets te hebben, zelfs op kilometers afstand ?

TecnoGlobe biedt Patrolline krachtige motorveiligheidssystemen, gecombineerd met PatrolSat 4G GPS-tracker, heeft u de veiligheid van uw eigen motorfietsveiligheid volledig onder controle. Bij de minste schok of verdachte beweging wordt u direct gewaarschuwd dat er waarschijnlijk een poging tot diefstal van uw eigen motor gaande is, zodat u kunt anticiperen en initiatieven kunt nemen om de dieven te dwarsbomen.

Met het Patrolsat-satelliet-antidiefstalapparaat weet u altijd waar uw motorfiets is en kunt u de status ervan volgen vanaf uw smartphone.

Hoe werkt het Patrolline GPS-antidiefstalapparaat?

GPS-antidiefstalalarm is een beveiligingssysteem dat satellietbewakingstechnologie gebruikt om de exacte locatie van de eigen motorfiets te bepalen.

Als eigenaar kunt u via de applicatie de bewegingen van uw motor in realtime volgen en actie ondernemen bij diefstal. Het volgen van voertuigen via satelliet is essentieel voor het monitoren van de locatie en ongeoorloofde bewegingen. Als u verdachte bewegingen opmerkt, kunt u uw motor blokkeren met de app dedicated.

Anti-diefstal met tracking systeem voor motor

GPS-antidiefstalalarm

Actieve filters