Filteren op

Categorieën

Categorieën

Phone Model

Phone Model

Prijs

Prijs

  • € 6,00 - € 100,00

SP Glass Screen Protector

SP Glass Screen Protector

SP CONNECT

SP Connect is een hele reeks iPhone-smartphonehoesjes en een breed assortiment slimme houders, allemaal in een zeer hoogwaardige productie.

SP Connect-hoesjes voor mobiele telefoons geïntegreerd vergrendelingsmechanisme en compatibel met de verschillende ondersteuningen.

SP Connect-beugels zijn CNC-gefreesd aluminium en uitgerust met trillingsdempers. Ontworpen om te worden geïnstalleerd op het stuur of spiegelstuurpen, ze zijn ook 100% compatibel met RAM Mount type B bol met een diameter van 1 inch (2,54 cm).

Diverse steunen ook beschikbaar voor auto- en fietsgebruik.

De vergrendelingsmethode is even eenvoudig als betrouwbaar: draai de smartphone gewoon 90 graden om hem veilig te bevestigen en omgekeerd om hem los te maken.

Het bedrijf SP werd in 1988 in Duitsland opgericht. Gespecialiseerd in de productie van snowboardbevestigingen, had het serieuze ervaring op het gebied van bindingssystemen voor extreme sporten.

Tegenwoordig heeft SP CONNECT haar hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk, en hoewel de economische realiteit de decentralisatie van de productie naar China rechtvaardigde, is de technische knowhow en kwaliteit nog steeds "made in Germany".

SP CONNECT phone case, de motorrijders referentie beschikbaar op tecnoglobe

SP CONNECT

Actieve filters