CITYBUG2 BEKROOND ONTWERP

De Citybug is met de grootst mogelijke zorg en gebaseerd op een minder-is-meer filosofie ontworpen. Het strakke en minimalistische design komt tot uitdrukking in de dynamische en stijlvolle afdekkap waaronder heel wat geavanceerde technologie schuilgaat. Elk denkbaar detail zorgt voor optimale functionaliteit en daagt de grenzen op het gebied van ontwerp uit van de hedendaagse mobiliteitsindustrie. De Citybug is bekroond met de prestigieuze IF Design Award 2015 en wordt al gezien als symbool van het nieuwe mobiliteitstijdperk.

VEILIGHEID²

De Citybug heeft twee zeer intuïtieve manieren om af te remmen:

'Push & Pull' - trek gewoon aan het stuur om snelheid te verminderen. De sensor-besturing activeert de motorrem, verrassingen zijn uitgesloten.

'Step2Stop ' - een automatische achterrem, die gebruikmaakt van de reactieve beweging van je lichaam. Als je plotseling je Citybug volledig tot stilstand wilt brengen, dan maak je gebruik van het robuuste achterwiel-spatbord.

SCHOON VERVOER

GEEN CO2 vervuiling - De Citybug2 is een voertuig zonder schadelijke uitstoot. De geavanceerde accu-technologie zorgt voor een optimalisering van het aantal laadcycli. Dat in combinatie met de groene energie van je energieleverancier en je ecologische voetafdruk is al aanzienlijk kleiner geworden.

GEEN geluidsoverlast - als lichtgewicht, eenpersoons, elektrisch vervoermiddel, is de Citybug2 fluisterstil; je bent dus optimaal in harmonie met je omgeving.

INTUÏTIE IN BEWEGING

  • druk op de AAN-knop en stap op de step
  • maak vaart tot 5 km/uur door te steppen, daarna zal de elektrische aandrijving starten
  • druk het stuur naar voren om de snelheid geleidelijk aan te verhogen
  • druk, zodra je de gewenste snelheid hebt bereikt, niet meer tegen het stuur om een constante snelheid aan te houden
  • trek het stuur naar achteren om op de motor af te remmen en de snelheid geleidelijk aan te verlagen
  • trap op de achterrem/het spatbord om onmiddellijk te stoppen


- Created BY INFOBEMA -