IMG_0976.jpg

Onze geschiedenis :

Parijs 1994, overtuiging dat er iets nieuws moet komen voor motorrijders baart TECNOGLOBE.

Door het onmiddellijke enthousiasme voor onze technologische producten kon TECNOGLOBE snel uitbreiden in heel Frankrijk.

De ervaring die is opgedaan met het imponeren van de Parijse motorvloot en de betrouwbaarheid van onze producten maken onze elektronische antidiefstalbeveiliging tot de referentie van verzekeringsmaatschappijen.

Innovaties brachten de wereld van motorfietsen zeer snel in de ban van het Belgische publiek en om specifieke verwachtingen te vragen, werd de entiteit TECNOGLOBE België opgericht.

Vandaag de dag is TECNOGLOBE België de bewaker van de ondernemersgeest die ons merk sinds Frankrijk / Benelux naar Europees niveau heeft gedreven en dat nu openstaat voor motorrijders over de hele wereld.

TECNOGLOBE is een visionair merk dat de filosofie van zijn oprichters respecteert.

IMG_0976.jpg

Motor en motorrijders technologie equipementen :

TECNOGLOBE onderzoekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt hightech producten voor het comfort en de veiligheid van motorrijders.

We werken uitsluitend samen met marktleiders, of het nu gaat om de productie van producten of de marketing van bekende merken.

Onze productselectie is een teamwerkresultaat, gebaseerd op zeer strikte specificaties, deze selectie is UW garantie van tevredenheid.

Al bekende merken die in onze catalogus zijn opgenomen, begrepen het belang van toegevoegde waarde dat we aan hun bekendheid hechten.

TECNOGLOBE is naast het kwaliteitslabel een geregistreerd handelsmerk en een ervaren team van technici bij motorrijdersservice.