Historisch :

Parijs in 1994 : TECNOGLOBE werd opgericht omdat geloofden we dat iets anders aan de motorrijders moest gebracht zijn.

De interesse in onze technologische producten onmiddellijk verspeid over heel Frankrijk is.

Als wij de referentie van de verzekeringsmaatschappijen blijven, is het door de ervaring van een team van Parijse motorrijders en de betrouwbaarheid van onze producten gebaseerd.

De nieuwe technologische innovaties die naar de motor wereld werden aangebracht en hebben zeer snel verleidt het Belgische publiek en om op de verwachtingen van België te antwoorden, werd de entiteit TECNOGLOBE Belgium opgericht.

Vaandag werd TECNOGLOBE BENELUX de "springplank " die de impuls zal geven aan onze merken voort te bewegen van de frankrijk/BeNeLux wijd tot de Europawijd.

TECNOGLOBE is een toekomstgerichte firma die met inachtneming van de filosofie van zijn stichters ontwikkeld.

Technologie en apparatuur motoren tecnoglobe benelux :

TecnoGlobe onderzoekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt high-tech-producten voor het comfort en de veiligheid van motorrijders.

We werken uitsluitend met de marketleiders zowel voor de vervaardiging van onze producten als voor de verkoop van premium merken.

Onze selectie van artikelen is het resultaat van teamwork, op basis van een zeer strikte lastenboek, deze selectie is uw verzekering van tevredenheid.

Reeds bekende merken in onze catalogus hebben begrepen het belang van de waardevermeerdering die we aan hun reputatie brengen.

Behalve een kwaliteitsmerk is TecnoGlobe een geregistreerd handelsmerk en een team van ervaren technici tot het dienst van de motorrijder.


- Created BY INFOBEMA -