Sinds 2006 hebben wij met de marketing van de gps motoren begonnen. In die tijd had de Firma Tomtom begrepen dat een GPS zijn plaats op een stuur had. het resultaat van deze medewerking was de GPS motor TOMTOM V2 op de markt brengen. Vervolgens heeft de Firma Gamin goed begrepen het voordeel en het belang met zijn producten te belasten aan specialisten van motor. Vandaag de dag zijn we trots om het vertrouwen van de twee GPSgigant hebben gewonnen die TomTom & Garmin zijn.

De exponentiële groei van deze kleine technologische die smartphones zijn, heeft ons gemotiveerd opdat de motorrijders hun Iphone op hun motoren kunnen gebruiken. Tegelijkertijd GPS, GSM en MP3 speler, verwachtten deze alles-in-één slechts opdat een doos en een betrouwbaar systeem om zich op een stuur te plaatsen.

Het beroepsgebruik van de motor en de wens om bereikbaar te blijven hebben de Eerste Bluetooth headset voor motorrijders voortgebracht : de beroemde Scala Rider. Op verzoek van onze klanten, hebben headsets Bluetooth de communicatie intercom en vele andere multimedia functies mogelijk gemaakt. Vanaf het begin hebben we in Cardo Systems vertrouwen. U moet weten dat deze firma alleen tot het dienst van de motorrijders werkt. Een Scala Rider kiezen ... Het is een kwestie van gezond verstand.

Filmen zijn prestaties, Een film ter herinnering behouden ... Naar onze weten is er niets veranderd en TECNOGLOBE heeft niets verzonnen. Aan de andere kant bieden wij jullie een selectie van camera's die jullie voldoening zal geven dankzij zijn ervaring.

De elektronische anti diefstal was het idee geweest die tecnoglobe had voortgebracht. Sinds 1994 is dat niet en toeval als we de referentie van de verzekeringsmaatschappijen betreffende de keuze voor een elektronische anti diefstal zijn.

" Zien en gezien worden " de beroemde slogan ... maar waren we toch de Eersten die Xenon Kits voor de motorrijders te stellen zodat zij ook profiteren van innovaties die voor luxueuze auto's eerder voorgesteld zijn. De technologie Xenon laat nu zijn plaats aan Led en het zonder echter vervangen, daarom bieden wij u de keus van de verlichting die zo goed mogelijk op uw behoeften antwoordt.

TECNOGLOBE, is het de ervaring van een team van Parijse motorrijders tot het dienst van de motorrijders Het weer is niet warmer in Parijs dan in België ... Onze teams in België en in Parijs hadden zo koud op hun vingers dat zij de gamma van verwarmde accessoires hebben ontwikkeld. Verwarmde handvatten,verwarmde zadels en verwarmde moffen .. "Een andere manier om een motorrijder te verwarmen"

Dit is de hele gamma van accessoires die in de wereld van de motorrijders wereld ontbreekt. Alle kleine dingen die de fabrikant niet heeft gedacht op de motor te installeren. De accessoire die ontbreekt wanneer u stapt uit met uw motor of uw handschoenen en uw helm neemt weg ... TECNOGLOBE is daar om er te denken.


- Created BY INFOBEMA -