TecnoGlobe RIDERS

TecnoGlobe onderzoekt,  ontwikkelt, produceert en verkoopt high-tech-producten voor het comfort en de veiligheid van motorrijders. We werken uitsluitend met de marketleiders zowel voor de vervaardiging van onze producten als voor de verkoop van premium merken. Onze selectie van artikelen is het resultaat van teamwork, op basis van een zeer strik...

TecnoGlobe onderzoekt,  ontwikkelt, produceert en verkoopt high-tech-producten voor het comfort en de veiligheid van motorrijders. We werken uitsluitend met de marketleiders zowel voor de vervaardiging van onze producten als voor de verkoop van premium merken. Onze selectie van artikelen is het resultaat van teamwork, op basis van een zeer strikte lastenboek, deze selectie is uw verzekering van tevredenheid.

More

TecnoGlobe RIDERS  There are no products in this category

Subcategories

 • Motor GPS

  Ontdek onze selectie van motornavigatiesysteem al beschouwd als voldoe veeleisende motorrijders, met marktleiders zoals TomTom en Garmin, het gamma is de referentie van motorrijders

 • GPS-smartphone houders

  Ontdek ons ​​assortiment GPS-smartphone houders en oplossingen voor het gebruik van een iPhone-smartphone op het motorstuur

 • Radarmelders voor...

  WOOLF is de eerste armband radarmelders op het wereld ontworpen voor de motorrijders.

  Sinds een paar jaar, uw rijplezier is afgenomen als gevolg van de toename van de snelheidscontroles.  In kwestie, de aandacht die op zijn snelheid moet worden gehouden uit angst voor boetes.

  Met deze trillend armband radarmelders voor motor, u kunt gefocust blijven op her rijden met  uw motor zonder zorgen te maken over de snelheidslimieten en andere verkeersproblemen, de armband Woolf werkt voor u.

 • Cosmo Connected

  Ontdek de technologische producten die essentieel zijn voor de veiligheid van motorrijders. Met Cosmo connected kan de rijder een vertraging aangeven nog voordat zijn achterremlicht gaat branden. Deze innovatieve technologie integreert een e-call-systeem in het geval van een ongeval, het delen van routes en tal van opties die bedoeld zijn om de berijder verder te beveiligen. Vandaag de dag is Cosmo Connected ook de VISION smart glasses, want gezien worden is niet meer genoeg, het is ook essentieel geworden om je verkeersinformatie in head-up vision direct op het glas van je bril geprojecteerd te zien.

 • smartphone beschermt...

  Het motorfietsen smartphones en iPhone-beschermt assortiment voor is gemaakt van waterdichte houders en schokbestendig magneet hoesen om uw favoriete apps gemakkelijk en veilig te gebruiken tijdens ritten.

 • So Easy Rider

  So Easy Rider is terug. Deze beroemde waterdichte hoes om uw auto GPS, smartphone of iPhone veilig op uw motorstuur te plaatsen, wordt geleverd in een hele nieuwe gamma slimme oplossingen die nog aangenamer zijn voor motorrijders.

 • Smartphone houders &...

  TecnoGlobe introduceren nieuwe smartphone hoes gamma, de beroemde hoes was volledig relooked om adequaat moderne smartphone, GPS of coyote ontvangen. Uw apparaten zullen volkomen veilig om u te begeleiden op uw reisen.

 • comfortaccessoires

  Hier is het artikel dat ontbreekt in de wereld van de motorrijder. De apparatuur die de fabrikant niet dacht te installeren op uw fiets accessoire dat u nodig zou hebben als je motor, verwijder je helm en handschoenen zijn TecnoGlobe gedachte.

 • H.A.D. SMOG PROTECTION

  H.A.D.  SMOG PROTECTION is het de ideale resultaat tussen de esthetiek van de beroemde sjaal H.AD. ORIGINAL en de technologie van een masker tegen luchtverontreiniging . Terwijl veel jaren zal dit elegante en prachtische accessoire nodig  voor en beste luchtkwaliteit ; u kunt nu opgelucht ademhalen

 • CARDO...

  Cardo 2022 is de lancering van de nieuwe generatie motorintercoms. Trouw aan zijn toewijding om altijd het beste voor motorrijders te brengen, zullen SPIRIT, SPIRIT HD, FREECOM 2X en FREECOM 4X intercoms opnieuw het niveau van intercomapparatuur voor motorrijders verhogen op het gebied van kwaliteit, innovatie en prestatie. Tecnoglobe is wederom erg trots om de nieuwste Bluetooth-intercomtechnologieën voor motorrijders aan te bieden.

 • CARDO's accessoires

  Scala Rider is de bovenkant van de gamma communicatiesysteem voor motorrijders, bieden wij toebehoren die u zal toestaan om verder te verbeteren uw plezier van het gebruik.

 • LED Technology

  TG LED Technology assortiment voldoet aan de eisen en normen die aan de motorfiets accessoire moet worden voorgelegd, onze Xenon conversie kit en LED Lamp zijn de waterdichte en oxidatie door strooizout, werden vele mechanische en dynamische test uitgevoerd om de duurzaamheid in de tijd van onze apparatuur te waarborgen.

 • Moto daschcam

  Gebruik dashcam op de motor zal altijd dienen als Black Box om de motorrijder te bevrijden bij een ongeluk. Het kan ook prachtige gekruiste landschappen onsterfelijk maken tijdens uitstapjes met vrienden. Voor meer ervaren bikers kan Dashcam hun prestaties op het racecircuit vastleggen.

 • Alarm-Antidiefstalsysteem

  Met alarm TecnoGlobe anti-diefstaal en lock, krijg je meer dan 20 jaar ervaring in de strijd tegen vandalisme en diefstal van de motorfiets, scooter en quad. Het is niet zonder reden als TecnoGlobe de Franse leider en de referentie van de verzekeringsmaatschappijen is.

 • Tracking systeem

  Onbetwistbare specialist elektronische startblokkering voor motorfietsen, bieden wij location-based solutions perfect geschikt voor twee wielen. TecnoGlobe biedt bij particulieren en bedrijven het geolocatie-systeem voor alle machines en behoeften, in real time of fleet control met de historische trips, onze Geolocatie gamma zullen voldoen alle eisen.

 • Antidiefstal accessoires

  De Diefstalbeveiliging TecnoGlobe reeks wordt geleverd met een reeks aparte accessoires om uw dagelijkse preventie vergemakkelijken tegen vandalisme en diefstal van uw motorfiets, scooter en quad.

 • Verwarmdeproducten

  Het bereik van verwarmde handvatten, moffen en verwarmingsapparatuur voor motor ontwikkeld door TecnoGlobe ontmoet comfort bikers als normen van het stroomverbruik motorfietsen nieuwe generatie van mechanische en dynamische tests hebben producten uit ons assortiment van verwarmingsapparatuur tot een niveau van kwaliteit en een zeer hoge betrouwbaarheid.

 • Automatische Laders

  TecnoGlobe onderzoekt en ontwikkelt high-tech onderhoud laadsystemen voor accuzuur, Gel, Lithium Li-Po en Lithium Life + -PO4. Of u nu professional of individuele zijn, zijn onze instrumenten ontworpen voor het opladen van de batterij 6 tot 12 volt, maar ook om mogelijke wantrouwen van de batterij of laadsystemen diagnosticeren. We introduceren ook een scala aan accessoires voor de gebruiksvriendelijke en veelzijdige gebruik

 • Laders accessoires

  Accessoires gewijd aan TG Auto Laders TecnoGlobe assortiment, zijn onze laders beheerd voor het testen, belasting, onderhoud van de batterij, worden onze producten vergezeld van een reeks accessoires voor uw gebruik van elektrische apparatuur aan te passen.

 • Espace Racing
- Created BY INFOBEMA -