Levering en leveringstijd

  • Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. In beginsel streeft TecnoGlobe ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur op een werkdag zijn geplaatst na 4 dagen te verzenden. Tenzij de partijen anders zijn overeengekomen, is de uiterste leveringstermijn dertig (30) dagen te rekenen van de dag volgend op die waarop de Klant zijn bestelling aan de onderneming heeft toegezonden.

  • Indien een product, dat tijdelijk niet op voorraad is door de Klant wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. TecnoGlobe streeft ernaar vertragingen binnen drie werkdagen telefonisch of per e-mail aan de Klant te melden.

  • Leveringen vinden plaats op het door de Koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.

  • Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op de Klant.

Return

Stap 1

Vraag de retour zending aan via de TecnoGlobe website op deze pagina.

Stap 2

Ontvang de e-mailbevestiging en met instructies over hoe een retour voor te bereiden en correct terug te sturen.

Stap 3

Verpak alle items en hun originele doos in een aparte doos + bevestig verzendings label welke u van ons krijgt na het aanvragen van een retour.

Stap 4

Verstuur de goederen gratis terug naar ons.

Stap 5

Na ontvangst en controle van de teruggestuurde goederen zult u van ons een terugbetaling ontvangen binnen de 30 werkdagen.

Gratis retour

14 dagen bedenktijd

Garantie toegestaan

Het artikel past niet bij je ? Geen probleem !

U kan bestelde items naar TecnoGlobe retour zenden binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling en op die manier een terugbetaling ontvangen voor de prijs waaraan u het item gekocht heeft.

In de retourzendingen moet zitten:
Alle artikels met indien redelijkerwijze mogelijk de ticketjes die bij het artikel hoorden, de originele verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat, indien redelijkerwijs mogelijk, samen te verpakken in een stevige doos. Dit zodat de originele verpakking niet verder beschadigd kan geraken tijdens het transport.

Voor artikels die beschadigd teruggestuurd worden en/of zich niet in de originele staat bevinden zullen wij een redelijke schadevergoeding inhouden. De terugbetaling van het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten, zal binnen de 30 werkdagen gebeuren via dezelfde betalinsmethode als met dewelke u betaald heeft. Het volledige aankoopbedrag incluis verzendingskosten en retourkosten zullen terugbetaald worden.  Retourneren is gratis in België, andere landen gelieve ons te contacteren. Retour buiten het gebied van de Europese Unie is momenteel niet mogelijk.


- Created BY INFOBEMA -