Alarm-Antidiefstalsysteem

TecnoGlobe is al meer dan 25 jaar specialist in motoralarmen en introduceert met trots Patrolline. Onze twee merken zijn nu verenigd om motorrijders het beste te bieden in de strijd tegen vandalisme en diefstal van motorfietsen, scooters en quads. TecnoGlobe & Patrolline biedt elke motorrijder het alarm dat bij zijn motor past.

TecnoGlobe Patrolline, het risicovrije alarm voor fabrieksgarantie.

Met het Patrolline-assortiment democratiseert TecnoGlobe de veiligheid van motorfietsen.

Patrolline en TecnoGlobe bieden iedereen de mogelijkheid om zijn motor te beschermen.

Ontdek de categorie Patrolline-alarmen op onze tecnoglobe-verkoopwebsite.

Dag en nacht op de motor, in de stad of op het platteland, Patrolline en tecnoglobe zorgen overal en onder alle weersomstandigheden voor beveiliging tegen motordiefstal.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar motoralarm dat is goedgekeurd door uw verzekeringsmaatschappij ? Met Patrolline biedt tecnoglobe een breed scala aan alarmen om uw motorfiets te beschermen tegen diefstal.

Patrolline en Tecnoglobe doen meer dan alleen uw motorfiets beschermen. Met onze diensten beschikt u over:

Gratis ondersteuning en assistentie met technicus.

Certificaat motoralarminstallatie voor uw verzekeringsmaatschappij.

3 jaar garantie met langdurige bescherming.

Onze alarmtechnologie vereist geen onderhoud en heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van uw motorfiets.

Totale bescherming dankzij geluidsalarmen en GPS-trackers

Onze alarmen worden in Italië gemaakt en rechtstreeks bij de fabrikant gekocht

De installatie is specifiek voor elke motorfiets, met bedrading voor elk model.

Dit zijn onze best verkochte goedgekeurde motoralarmen

PatrolSat 4G is een satellietalarm van de nieuwe generatie voor motorfietsen. PatrolSat 4G is een zelfbeheerde satellietmotorzoeker die alarmmeldingen rechtstreeks naar uw mobiele telefoon verzendt, zonder abonnement op een bedieningscentrum. Dit is een apparaat voor motorfietsen waarmee de gebruiker onmiddellijk en betrouwbaar de positie van zijn motorfiets kan bepalen. Deze GPS-tracker is leverbaar met universele bedrading voor aansluiting op uw motor. Patrolsat 4G kan opdrachten ontvangen en uitvoeren die per sms vanaf uw smartphone worden verzonden. Het is mogelijk om in realtime de positie van het voertuig op te vragen, de motormotor te vergrendelen en ontgrendelen en maximaal 3 telefoonnummers in de kalender op te slaan om sms-meldingen van de tracker zelf te ontvangen.

Door de IMEI-code van de PatrolSat 4G, het e-mailadres van de klant en het nummer van de geplaatste simkaart aan Patrolline Group door te geven, heeft de klant bovendien de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bewegingscontrole via de Get Position-applicatie of via een browser.

Hps930 is een volledig automatisch, programmeerbaar, zelfaangedreven akoestisch motoralarm dat zich aanpast aan alle gebruikersbehoeften.

Dit hoorbare motoralarm past zich aan het originele startonderbrekersysteem van het voertuig aan en vereist geen radiocommando's voor activering en deactivering.

 

Installatie van het alarm wordt vereenvoudigd dankzij het gebruik van een plug and play kabelboom, deze speciale bedrading is gemaakt met dezelfde connectoren als die op jouw motor. Het Hps930-diefstalalarm is verkrijgbaar met bedrading specifiek voor uw voertuigmodel of met universele bedrading.

De bediening is onmiddellijk: na het uitschakelen van de motorfiets wordt het alarm automatisch ingeschakeld en heeft u maximaal 40 seconden voordat de sirene afgaat.

HPS940 is een motoralarm met 2 afstandsbedieningen. Hps940 is een compact antidiefstalapparaat voor motorfietsen en scooters, radiografisch bestuurd en zelfaangedreven, uitgerust met een motorunit en een krachtige sirene. De installatie op het voertuig wordt vereenvoudigd door het gebruik van Plug and Play-bedrading, gemaakt met originele motorconnectoren. Het alarm is namelijk verkrijgbaar met specifieke bedrading voor uw voertuigmodel of als alternatief met universele bedrading.

Het Patrolline Hps940 motoralarm is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar veiligheid en gemakkelijk programmeerbare functies. Het gebruik is in feite intuïtief en onmiddellijk.

Dit hoorbare motoralarm is gemaakt met E.L.C (Extreme Low Consumption) technologie waarmee u energieverbruik kunt besparen. Het akoestische alarm Hps940 maakt het ook mogelijk om tijdens het rijden een gevaarlijke stop of vertraging en het niet uitschakelen van de richtingaanwijzer te signaleren.

HPS950 is een geluidsalarm voor motorfietsen met transponderafstandsbediening en anti-agressiefunctie. Hps950 is een innovatief geluidsalarm voor motorfietsen en scooters dat ook beschermt tijdens het rijden dankzij antidiefstal- en anti-agressiefuncties. Dankzij de digitale identificatie die in de transponder (PDI) is geïntegreerd, controleert het apparaat voortdurend de aanwezigheid van de bevoegde bestuurder van de motorfiets.

Dit motoralarm is het topstuk uit het assortiment van Patrolline, het geeft de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen of hij de knoppen gebruikt om het antidiefstalapparaat te activeren en deactiveren of om de transponderkaart in de zak te plaatsen en deze automatisch deze handelingen te laten uitvoeren.

De installatie op het voertuig wordt vereenvoudigd door het gebruik van PIN-naar-PIN-bedrading, gemaakt met de originele connectoren van uw motorfiets. Het Hps950-alarm is namelijk verkrijgbaar met bedrading specifiek voor uw motormodel of als alternatief met universele bedrading.

Voor uw motoralarminstallatie.

Als u een van onze alarmen op uw motor wilt installeren, maak dan eerst uw klantaccount aan. In de rubriek motoralarmen en diefstalbeveiliging vindt u alle informatie die nodig is om uw aankoop af te ronden en een afspraak te maken.

Indien u dat wenst, kunt u uiteraard contact met ons opnemen om de installatie van uw motoralarm te plannen in onze werkplaatsen of in een centrum bij u in de buurt. Het tecnoglobe-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Motor, scooter en quad alarmsysteem gecertificeerd

Alarm-Antidiefstalsysteem

Actieve filters